Friday, May 18, 2012

Celik Momz @ AsSohwah.com

Bulan Mei ni... macam2 event yg telah berlaku.... Byk benda nak cerita.... Tapi asiklaaa tak sempat2 nak menaip nie.... Nanti laa kita cerita... Bila saya berjaya menggatherkan gambo2 yg ada yer... Dan mengumpulkan maklumat2 yg perlu.... hihihihi ya pastinya... Bulan MEI ialah.... BULAN KELAHIRAN SAYA!!!! ;-)

saja nak kongsi yg ini... lepas saja2 suft website Prof Muhaya.... (mmg admire jerlaaa kat beliau nie....), tertarik dgn upcoming event dalam website beliau.... 


Details mengenai Celik Momz ni... boleh didapati di AsSohwah.com :-

CELIK Momz is aimed to increase the knowledge of mothers in achieving a happier and more balanced life as a mother and a wife. In this workshop, Professor Dr Muhaya will explain on the concept of life and maximizing the usage of the mind. She will also be discussing on problems and challenges that is usually faced by mothers and share some tips based on her experience and knowledge. Dr Noor Atiyah Azmi whom is a young mother will also be sharing her knowledge  and experience with the participants including communication technique with children based on NLP techniques (neurolinguistic programming).
A slot on breastfeeding will also be provided for the ladies in which the medical aspect of it will be discussed and also ways on how to stay focused on exclusive breastfeeding for two years. Even though the workshop is named for mothers, all ladies are encouraged to attend CELIK Momz including future mothers, bride-to-be's and also single mothers.
Bengkel CELIK Momz diadakan bertujuan untuk meningkatkan ilmu para ibu dalam menjalani hidup yang lebih bahagia dan seimbang sebagai seorang ibu dan isteri. Dalam bengkel ini Professor Dr Muhaya akan menerangkan tentang konsep kehidupan dan penggunaan minda secara maksima. Beliau turut akan membincangkan masalah-masalah yang biasa dihadapi para ibu serta berkongsi tips-tips berdasarkan pengalaman dan ilmu yang beliau ada. Selain daripada Professor Dr Muhaya, seorang lagi penceramah yang merupakan ibu muda iaitu Dr Noor Atiyah Azmi akan turut berkongsi pengalaman dan ilmu yang ada bersama peserta. Antara yang bakal dikongsikan ialah teknik berkomunikasi dengan anak-anak menggunakan teknik NLP (neurolinguistic programming).
Penyusuan susu ibu juga akan dibincangkan bersama peserta dari aspek perubatan serta cara untuk mengekalkan semangat untuk menyusu secara eksklusif selama 2 tahun. Walaupun nama bengkel ini berbunyi khusus untuk para ibu, namun setiap golongan wanita digalakkan untuk hadir kerana ilmu yang bakal dikongsi boleh diamalkan oleh semua insyaAllah termasuk bakal ibu, bakal isteri, ibu tunggal dan sebagainya.

Event Properties

Event date:14-07-2012 09:00 AM
Event End Date:14-07-2012 04:00 PM
Capacity290
Registered5
Cut off date13-07-2012
Individual PriceMYR160.00
LocationAuditorium Rafflesia, NIOSH

Group Rate


Number registrantsRate/Person(MYR)
2140.00



Owh nampaknyer kalo kita register in group, dapatlaaa murah sket ek??? MENARIK!!!

SOOOO.... sape yg berminat nak join Nadey pegi this program??? Takperlaa kita melabur sket sebagai investment kita kan.... Insya-Allah ilmu yg bakal ditimba amat berguna skali!!!! 

Kalo nak join... pls inform Nadey! kita leh pegi sama2... ;-)

[14/7 tu.... saya dah 33weeks!!! harap saya masih laratlaaa utk buat aktiviti2 berfaedah nie.... ;-) ]


3 comments:

  1. Nadey.. kali ni boy ke girl?

    ReplyDelete
  2. salam.Awk jadi pegi ke prog ni?saya plan nk pegi

    ReplyDelete
  3. @anamarza : insya-allah kali ni BOY lagi!!! ;-)

    @Atikah Vehicle : saya tak dapat pegi... sedihnyerrr.... :-(

    ReplyDelete