Wednesday, February 24, 2010

~MY PASSION : Giveaway~

hasil dprd perkenalan dgn MALAYSIA giveaway aritu.... dah terbekenan plk nak join contest ni... sbb senang and mudah... nadey join laa! due date nyer arini... 24/2/2010... harap2 sempatlaa ni yer... cik nannie drpd MY PASSION..!!

nak join senang jer....
FIRST: jdk follower....
SECOND: buat simple entry....
THIRD: linkkan blog MY PASSION kat bloglist....
FOURTH: tgglkan jejak kat ruang komennyer....
FIFTH: letak skali link blog kita utk dia visit....

Sonang jor..... pastu dia akan pilih 4org pemenang drpd list yg join itu.... yeay!!!

hadiah2nyerrr yg tak tahan tu.... mmg BESH!!!!

GIVEAWAY NO.1
Table runner cun dan vas bunga sweet ( tinggi 8")


GIVEAWAY NO.2
3 helai tuala untuk decor atau boleh diguna juga serta sebiji tray cute.


GIVEAWAY NO.3
Seterusnya 4 biji piring bersaiz 4 inci "Sun Crown" dari Jepun dengan 2 pasang cawan bentuk macam cawan Meakin tapi made in China , semua ni adalah antik dan baru dari apek cantik serta berwarna pink lembut..


GIVEAWAY NO.4

Sejambak bunga ros yang sweet serta 2 biji tin berbentuk telur saiz 4 1/2 inci yang saya letak dalam bakul kecil berlapikkan kain gingham cute...

owh... sgt menarik ya?!!!! so kalo sempat.... cepat2 laaa join!!! yeay!!!


1 comment:

  1. Thanks for sharing the link. nanti ada masa nak masuk gak

    ReplyDelete